Mobilný rozhlas – obecné oznamy aj prostredníctvom SMS

Vážení občania, vždy sa snažíme zlepšovať a zjednodušovať našu vzájomnú komunikáciu a preto zavádzame nový systém informovania o dianí v obci priamo do Vašich mobilných telefónov. Okrem rozhlasu, internetovej stránky či facebookového účtu oddnes môžete využívať Mobilný rozhlas. Keďže vieme, že mnohí z Vás nie ste často aktívni na internete, ste pracujúci a často mimo obce alebo si užívate slnečný deň na záhrade, nezachytíte všetky oznamy obecného úradu. My sme sa preto postarali o to, aby sme zlepšili Vašu informovanosť o udalostiach v obci a takto Vám uľahčiť každodenný život.

Od dnes zavádzame a spúšťame službu Mobilného rozhlasu, ktorým Vás budeme aktívne informovať o všetkých dôležitých udalostiach, dejúcich sa v našej obci. Okrem aktualít, dôležitých informácií či rôznych obecných oznamov, Vám táto služba napríklad pripomenie sms správou v predvečer zberu odpadu a ráno v deň zberu odpadu aj to, že takýto zber prebehne.

Mobilný rozhlas je pre všetkých občanov našej obce zadarmo. Svoju službu môžete začať využívať po registrácii na stránke https://obce.onlineobec.sk/honce/sms-rozhlas/, kde zadáte Vaše telefónne číslo, odsúhlasíte spracovanie osobných údajov a kliknete na „odoberať SMS“. Následne obdržíte overovací kód, ktorý vpíšete do tabuľky a môžete pohodlne začať využívať Vašu novú službu. Link na prihlásenie nájdete aj na pravej lište obecnej stránky pod aktualitami „Mobilný rozhlas“.

V prípade, že nemáte prístup k internetu, či sa Vám nedarí prihlásiť k tejto službe, alebo máte akékoľvek technické problémy, obráťte sa na starostu obce, ktorý Vám s registráciou pomôže.

Prajeme Vám príjemné užívanie tejto služby.