Informácia v súvislosti s koronavírusom

10.03.2020 10:57

Vážení spoluobčania,

upozorňujeme Vás aby ste sa v čo najväčšej miere vyhýbali osobnému kontaktu s ľuďmi, nenavštevovali osobne obecný úrad a iné úrady, lekárov a miesta kde sa združuje veľa ľudí. Takéto miesta navštevujte iba v krajnom prípade. V maximálnej možnej miere využívajte iné komunikačné kanály ako telefón, e-mail, poštu. 

Všetky spoločenské a kultúrne podujatia a podujatia podobného charakteru sú s okamžitou platnosťou zakázané až do odvolania. 

Vyzývame všetky právnické a fyzické osoby, aby prijali také opatrenia, aby sa zamedzilo v čo najväčšej miere potenciálnemu šíreniu nového koronavírusu.

Všetkým osobám s prechodným a trvalým pobytom v Slovenskej republike, ktoré sa v období od 10.03.2020 vrátili z pobytu na území Čínskej ľudovej republiky, Kórejskej republiky, Iránskej islamskej republiky a Talianskej republiky, do Slovenskej republiky sa nariaďuje, aby bezprostredne po návrate oznámili túto skutočnosť a to telefonicky alebo elektronicky svojmu lekárovi. Rovnako v prípade podozrenia na koronavírus informujte svojho lekára, telefonicky alebo elektronicky.